Unfiltered Glenn Jokes: “More Shorts for Monday”

The energizer bunny, that popular commercial character has died. The state medical examiner announced today that the bunny had died of a heart attack caused by sexual overstimulation, apparently someone had put the batteries in backwards and the bunny just kept coming and coming and coming..

What’s the definition of an 11?
A 10 that swallows!

Q: What’s the definition of oral sex?
A: The taste of things to come.

Sunday, September 29, 2019

Kudos

This week we are featuring more “Unfiltered Glenn Jokes”. These jokes arrive from Glenn on a regular basis. They are usually quite dirty. Normally, I read through them, make sure we haven’t used the joke before, rewrite them so the verbs are generally in the past tense, clean up the grammar, and write it so that it follows a nice consistent format.

But I’m in mourning, so I’m just going to copy/paste. Seriously, I’m not even reading them. Thank you, Glenn and best of luck to the rest of you.

Also, thank you for stopping by.

Pax,

-f2x

Unfiltered Glenn Jokes: “Gender Differences”

Man: “Men think about sex differently than women.”

Woman: “Oh! How do men think about sex.”

Man: ” “Constantly.”

Woman: ” “Constantly?”

Man: “See, you don’t have any idea what you’re up against.”

Woman: “But you’re telling me men think about sex constantly?”

Man: “Well, not constantly … how can I explain … sex is the default setting on the male computer.

Unfiltered Glenn Jokes: Q&A’s

1. What is the leading cause of death with lesbians?

Answer: Hair balls.

2. How do you know if a blonde has been sending e-mail? Answer: You see
A bunch of envelopes stuffed into the disk drive

3. What can Life Savers do that men cannot?

Answer: Come in five flavors

4. What is good on pizza but bad on pussy?

Answer: Crust

5. Why does Miss Piggy douche with honey?

Answer: Because Kermit likes Sweet and Sour Pork

6. How can you tell if you have a high sperm count?

Answer: If your
Girlfriend chews before swallowing (OMG!)

7. What do you get when you cross a Raggedy Ann with the Pillsbury Dough
Boy? Answer: A red headed bitch with a yeast infection

8. How do you piss off Winnie The Pooh? Answer: By sticking your finger
In his honey

9. What is the ultimate rejection? Answer: When your masturbating and
Your hand falls asleep

10. What did Bill Clinton say to Monica? Answer: I told you to lick my
Erection, not wreck my election.

11. What does pizza delivery man and a gynecologist have in common?
Answer: Each can smell it but can’t eat it

12. What do you call a blonde with pigtails? Answer: A blow job with
Handle bars

13. What do you call a group of blondes on roller skates? Answer: A
Mobile sperm bank.

14 What do you call a blonde with a dollar bill over her head? Answer:
All you can eat…. Under a buck.

15. What do you get when you cross a rooster with a telephone pole?
Answer: A cock that wants to reach out and touch someone.