Unfiltered Glenn Jokes: Q&A’s

1. What is the leading cause of death with lesbians?

Answer: Hair balls.

2. How do you know if a blonde has been sending e-mail? Answer: You see
A bunch of envelopes stuffed into the disk drive

3. What can Life Savers do that men cannot?

Answer: Come in five flavors

4. What is good on pizza but bad on pussy?

Answer: Crust

5. Why does Miss Piggy douche with honey?

Answer: Because Kermit likes Sweet and Sour Pork

6. How can you tell if you have a high sperm count?

Answer: If your
Girlfriend chews before swallowing (OMG!)

7. What do you get when you cross a Raggedy Ann with the Pillsbury Dough
Boy? Answer: A red headed bitch with a yeast infection

8. How do you piss off Winnie The Pooh? Answer: By sticking your finger
In his honey

9. What is the ultimate rejection? Answer: When your masturbating and
Your hand falls asleep

10. What did Bill Clinton say to Monica? Answer: I told you to lick my
Erection, not wreck my election.

11. What does pizza delivery man and a gynecologist have in common?
Answer: Each can smell it but can’t eat it

12. What do you call a blonde with pigtails? Answer: A blow job with
Handle bars

13. What do you call a group of blondes on roller skates? Answer: A
Mobile sperm bank.

14 What do you call a blonde with a dollar bill over her head? Answer:
All you can eat…. Under a buck.

15. What do you get when you cross a rooster with a telephone pole?
Answer: A cock that wants to reach out and touch someone.

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please do not use URL's. Comments with links will not post.
The "Name" field is optional. Feel free to post anonymously.